Home / Over ons / Doelstelling

Doelstelling

De KZV heeft zich tot doel gesteld om een visclub te worden voor iedereen,die de hengelsport als een aangename,
Interessante,betaalbare,ontspannende en sociale tijdsbesteding wil ervaren .Om dit te kunnen realiseren heeft het bestuur en hun actieve leden een plan opgesteld om bepaalde doelstellingen op korte en op lange termijn te realiseren.

 

Korte termijn:

*Ter beschikking stellen van collectief aangekochte materialen aan de bestaande leden aan sterk verminderde prijzen.
*De kledij en bijbehorende outfits eveneens collectief aan te kopen en deze te voorzien van de KZV logo en sponsors. De KZV leden genieten eveneens van serieuze kortingen.
*Het aanstellen van een materiaalmeester die op bestelling van de leden, de state - of – the - art onderlijnen, lood zal vervaardigen.
*Het aanstellen van een PR -Marketing persoon die zich bezig houd met actieve ledenwerving en het aantrekken van sponsors.
*Het inrichten van thema-avonden met het doel om meer kennis over de hengelsport, de materialen, keuze van onderlijnen en haken, technieken van  het bootvissen op zee en binnenwateren, aas, vissoorten, en dergelijke met de leden te bespreken.
*Kans geven aan de KZV professionele wedstrijdvissers om deel te nemen aan nationale en internationale hengelsportwedstrijden.

 

Lange termijn:

*Aantrekken van de jeugd om hun interesse op te wekken voor de hengelsport.
*Introduceren van de KZV aan andere hengelsport clubs om bepaalde synergiëen te bespreken en uit te werken.
  Aantrekken van sponsors die de club middelen geven om uit te groeien tot één van de drie grootste clubs in België.
*Een club te worden waar iedereen zich thuis voelt, ongeacht zijn stand of middelen zodat allen kunnen genieten van een gezonde, aangename, boeiende en betaalbare tijdsbesteding.